mandag den 22. april 2019

Efter ferien

Klokken er snart 22, jeg burde snart finde min seng, så jeg kan være udhvilet til ugens første arbejdsdag, omend en kort en, da jeg har en lægeaftale efter middag. I mit tv kører filmen “5 mand og Rosa” på DR K, en gammel dansk fra 1964 med Morten Grunwald med flere gode skuespillere, Morten Grunwald modtog en Bodil for rollen som vanforbryderen Arne Herluf Jensen. 
Jeg kom hjem fra landet tidligere i dag, fyldt op med gode indtryk, masser af d-vitamin og godt selskab. Jeg fik læst en bog på næsten 500 sider, bog nr. 3 i denne måned. 

4 kommentarer:

 1. Sikke et skønt vejr vi har haft i påsken, og dit billede fra Halsnæs er så smukt. Hvor er det imponerende, at du får læst så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld det sene svar, men jeg får åbenbart ikke længere besked når der lægges en kommentar på bloggen. Jeg forsøger at læse hver dag, ingen arbejde, i pauserne i løbet af dagen, og så i mine ferier, hvor der læses igennem :-)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig påske :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld det sene svar, men jeg får åbenbart ikke længere besked når der lægges en kommentar på bloggen. Det var en dejlig påske, og dejligt at få sænket skuldrene.

   Slet

Eftermiddagstur

Uh, det bliver sværere at gå komme afsted på min lille eftermiddagstur nu, det er (selvfølgelig) koldt, blæsende og mørkt, når jeg begiver ...