lørdag den 1. februar 2020

En lang og lidt træls uge

Lørdag og dermed weekend, uge 5 nærmer sig sin slutning, og dermed en lang og lidt dum uge, for mig. Humøret var ikke det bedste, gråvejr og regnvejr, hovedpine, ingen læselyst, jeg gjorde noget dumt (som jeg ikke vil nævne), torsdag trådte jeg forkert (trådte i et hul i vejen), så jeg vred om - heldigvis ikke noget alvorligt, men dog en hævet ankel og skrabede knæ. Dumt. 
Uge 6 må blive bedre, det er februar, snart vinterferie, måske lidt mere solskin, frostkolde morgner, lyset der vender tilbage, langsomt, men sikkert, jeg vil gå på opdagelse blandt bibliotekets reoler, måske finde den næste læseoplevelse. Anbefalinger modtages gerne. 
Hav en dejlig lørdag. 
Så lige min kamerarulle igennem, der har også været lyspunkter, som denne solnedgang. 7 kommentarer:

 1. Virkelig smukt billede :-) og god bedring med foden. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Tak, det går heldigvis bedre med foden nu en uge efter. Godt det ikke var værre, så havde jeg nok ikke tabet det så pænt., gået i panik midt på gaden, heldigvis slap jeg med skrækken. Kh. Christina

  SvarSlet
 3. Jeg håber, det går bedre med foden.
  Jeg kan varmt anbefale dig at læse Maria Hellebergs Søstrene fra Thy, der handler om forfatterens mor som ung under krigen og hendes søskende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går heldigvis meget bedre, tak. Købte den bog i bogklubben for nogle måneder siden, har glemt alt om den, den må findes frem, så jeg kan få den læst.

   Slet
 4. Jeg vred om sidste sommer, og ork, det kan altså være bøvlet - god bedring 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bøvlet, og jeg bliver irriteret på mig selv, men det går heldigvis meget bedre nu.

   Slet

I marts vil jeg...

I dag har solen skinnet så smukt, som den nærmest ikke har gjort i lang tid. Februar har været våd, våd, grå, grå og ærlig talt lidt kedelig...