søndag den 13. maj 2018

Nye bøger #4

Var et smut i Netto forleden, hvor jeg ikke gik efter deres spotvarer, men jeg lod alligevel blikket glide forbi reolerne med spotvarerne, mit blik faldt på bøgerne, hvor jeg fandt disse to, ned i kurven med dem. Jeg har hørt både godt og mindre godt om “Hvor der er vilje”, den glæder jeg mig til at læse. Jeg har set “Mordet i orientekspressen” som tv-film/serie, har endnu filmen til gode. Bogen kender jeg godt, har et svagt punkt for den lille belgier - Hercule Poirot, og blev faktisk lidt ærgerlig da Netflix fjernede serien. Måske dukker den op igen på et tidspunkt.

4 kommentarer:

 1. Det var to spændende bøger, du fik med hjem! Mordet i Orientekspressen læste jeg som ganske ung, og den fik mig til at læse alle Agatha Christies bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan finde mange spændende ting i Netto, det er ikke alt, jeg kigger efter, men når der er bøger, så skal jeg lige kigge. Det er dejligt med en god krimi, jeg må på jagt efter nogle flere af hendes bøger.

   Slet
 2. Jeg var virkelig positivt overrasket over filmen 'mordet på OE', håber du får chancen for at se den. kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, så glæder jeg mig endnu mere til jeg skal se den, det er altid lidt spændende med nye film, der er baseret på en gammel bog. Må lige tjekke om den mon er på biblioteket, eller måske vente til efteråret, når vejret er mere til indendørs hygge og gode film. Kh.

   Slet

I marts vil jeg...

I dag har solen skinnet så smukt, som den nærmest ikke har gjort i lang tid. Februar har været våd, våd, grå, grå og ærlig talt lidt kedelig...