tirsdag den 15. marts 2011

E-bogslæser

Denne E-bogslæser er på vej til mig. Den er en gave fra mine forældre. Glæder mig til den kommer, og til at bruge den, se om jeg kan finde ud af at læse bøger på den, eller om jeg er gammeldags og holder mig til papirudgaven.

Billedet er lånt hos Gyldendals bogklubs hjemmeside

5 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på, om du kan vænne dig til den! Vi har en Kindle E-bogslæser, men efter at nyhedens interesse forsvandt, blev den desværre ikke brugt. Ha' en god aften, Trine!

  SvarSlet
 2. Spændende hvad du synes om den, når du engang får den afprøvet. Jeg kunne godt tænke mig en fordi, jeg er vild med elektronik, men tror nu alligevel, jeg ville savne papirs-udgaven...

  SvarSlet
 3. Uha, jeg ønsker mig også en e-bogs-læser, så du må lige smide en anmeldelse, når du har fået afprøvet den :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil meget gerne høre hvordan det går med den! Jeg er selv meget skeptisk over for den slags nymodens ting ;)

  SvarSlet
 5. Alle 4 :-) Jeg skal nok komme med en anmeldelse/min mening, når jeg har fået den. Tror ikke, jeg vil opgive de 'rigtige' bøger, for det synes jeg nu er det bedste. Men det bliver spændende at prøve, og så fylder bøgerne jo ingen ting, når jeg pakker og tager på ferie.

  SvarSlet

Der skal så lidt til

Så gik der en marts og april måned, om et par dage er vi i maj måned, den skønne, pæne maj. Har været væk fra mit arbejde i fem uger, fem la...