mandag den 15. november 2010

Mandag morgen

Så er det mandag igen, jeg klar til en ny uge.
En uge, hvor jeg regner med at få styr på de sidste julegaver. Nevøen har fødselsdag i denne uge, ved hvad han skal have, så jeg skal bare smutte i Bog & idé på et tidspunkt.
Kan høre, der er gang i blæsten til morgen, så det bliver en god cykeltur. Spørgsmålet er bare, om jeg starter i med- eller modvind. Det er i orden med lidt modvind, bare ikke alt for meget og hele tiden.
Rigtig god mandag!

3 kommentarer:

 1. Jeg kan se i haven, at det blæser utrolig meget. God cykeltur, Trine, og rigtig god mandag til dig!

  SvarSlet
 2. Det er skønt at få styr på julegaverne. Vi har ferie i næste uge og skal bruge 1-2 dage på at købe de fleste julegaver. der er altid et par småting vi mangler fordi vi f.eks mangler ønsker men gaverne der skal købe i legetøjsbutik skal købes i næste uge. Jeg orker ikke at stå i BR i december måned og købe gaver til 12 nevøer og niecer. Rigtig god mandag til dig :)

  SvarSlet
 3. Madame: Det var en blæsende tur både ud og hjem. Rigtig god aften til dig.

  Anette: Det er nemlig skønt at der er styr på julegaverne. Kan godt forstå, at I ikke orker BR i december, det ville jeg heller ikke bryde mig om. Rigtig god aften dig :-)

  SvarSlet

Alt kører på skinner

Sommer, ferie, to gode ord og sammensat bliver de næsten endnu bedre. Jeg nyder min sommerferie, læser bøger, går gode ture, forsøger at sov...