søndag den 6. juni 2010

Ruteplanner

I går eftermiddags cyklede jeg en lille tur, vejret var jo herligt og solen skinnede. Flere steder var der gang i grillen, det bragte minder fra barndommens familiedage i haven frem.
Da jeg kom hjem igen, ville jeg lige se hvor lang min lille cykeltur var. På I Form's hjemmeside kan man måle sin rute. Min cykeltur var på næsten 14 km.
I morgens vågnede jeg igen tidligt. Op på cyklen og af sted - til bageren og hente morgenbrød til familien (som bor lige i nærheden). Den morgentur var på 9 km. Det kan jeg altså godt blive afhængig af :-) Desværre glemte jeg mit kamera, så igen billeder fra turen.
Spændende, hvad jeg siger til turen i morgen, hvor det skulle blive regnvejr, men jeg har en god regnjakke og gummistøvler.
Lige nu lytter jeg til P2, hvor Lotte Heise er vært.
God søndag.

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig smart, at man kan måle sin rute på I Forms hjemmeside - tak for tippe Trine! Og så er jeg imponeret over, hvor meget du får cyklet.
    Rigtig god mandag til dig :-)

    SvarSlet
  2. Det var da så lidt, Madame. Glad for at du kan bruge tippet.
    Jeg er blevet så glad for mine cykelture, det er så dejligt :-)

    SvarSlet

Alt kører på skinner

Sommer, ferie, to gode ord og sammensat bliver de næsten endnu bedre. Jeg nyder min sommerferie, læser bøger, går gode ture, forsøger at sov...