lørdag den 10. april 2010

Når helbredet ikke vil som jeg…

Ville så gerne have været i haven i dag, vejret er jo lige til det. Men føler mig småsyg og er ikke i stand til at rode i haven. Har brugt dagen på at læse Malene Dietz’s nye bog Cocktailklubben, en god okay hurtig læst bog,  Ikke den store litteratur, men okay at læse når man er halvsløj. Den næste bog i bunken er en helt anden genre – Kritiske essays.
I påskeferien var jeg aktiv i haven. Halvdelen af mine 100 m2 blev gravet, uden at jeg fik nævneværdig ondt i ryggen. På min altan er blomster til forspiring, de skal i haven når tiden er til det. Det samme skal kartoflerne.
Jeg holder fast i mine daglige cykelture, det bliver til ca. 10 - 12 km. hver dag. Det er noget jeg kan lide, at få brugt kroppen efter en lang dag på arbejde. Ikke at mit arbejde er stillesiddende (de 10.000 skridt bliver gået hver dag), men det er dejligt at komme ud i den friske luft. Torsdag og fredag var turen hjem i stiv modvind – jeg klager ikke, ret meget.
Har ikke læst mange blogs de sidste dage, så jeg ved godt hvad jeg kan lave i morgen, hvis jeg ikke kommer ud i luften.

4 kommentarer:

 1. Jeg tror på at det er ok ikke at være så aktiv engang i mellem.
  Tror på at kroppen skal have ro :-) God bedring :-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber, du er blevet rask igen, Trine.
  Det lyder vel nok dejlig med al den morion, du får - det har jeg ikke overskud til, når jeg endelig kommer hjem til Nordsjælland. Spændende med din have og alt det du har til forspiring :-)

  SvarSlet
 3. Det har du ret i, Margrethe. Man skal huske at lytte til sin krop.

  SvarSlet
 4. Jeg er heldigvis helt frisk igen, Madame. Jeg skal i haven hele weekenden, det er i hvert fald min plan.

  SvarSlet

Aftentur

Forleden aften cyklede jeg en aftentur, en hyggelig og fin tur i det smukkeste vejr. Mødte flere cyklister og gående, der også nød en dejlig...