onsdag den 24. september 2008

At leve på en stor fod

Når man, som jeg, lever på en stor fod (str. 43) er det svært at finde pæne sko i en alm. skobutik. Derfor er jeg meget glad for, at der findes hjemmesider som denne. Dér har jeg købt mange flotte, lækre sko og støvler. Deres service er i top og meget hurtig levering.

4 kommentarer:

 1. Det er alle tiders, at du har fundet et godt sted at købe sko! Jeg har også hørt andre fortælle, at det kan være svært at finde et udvalg, hvis man ikke lige bruger den gængse størrelse :o)

  SvarSlet
 2. *Madame, Det er nemlig svært, når ens fod er større end en str. 42.
  At man så kun ligger én str. over, syntes jeg er mere ærgeligt.

  SvarSlet
 3. Kære Trine! Hvis du har lyst, er du meget velkommen til blogtræffet på lørdag. Kig evt. på http://huskebloggen.blogspot.com/2008/09/blogtrf.html
  Du behøver ikke at give besked - jeg ved i forvejen ikke præcis, hvor mange der kommer.

  SvarSlet
 4. Hej :)

  Jeg faldt tilfældigt over din blog. Jeg bruger også str. 43 (ja, sågar nogle gange 44) og er kæmpe-træt af at leve på mine store fødder! Skowolter er et godt sted, men HolstSko har også en hylde, som måske kan bruges? Og kommer man i nærheden af Odense, så er StarSko i Bellinge også en mulighed.

  Kender du Stines hjemmeside? http://www.stinesplace.com/shoes Hun har også lavet en google-gruppe. Kom ind til os, hvis du ikke allerede er det :)

  - tanker fra Mie, Odense...

  SvarSlet

Alt kører på skinner

Sommer, ferie, to gode ord og sammensat bliver de næsten endnu bedre. Jeg nyder min sommerferie, læser bøger, går gode ture, forsøger at sov...